29 noiembrie

Internet gratis pentru locuitorii orașului - Rețeaua WiFi4EU devine operațională

Primăria Municipiului Gherla, dorește să aducă la cunoștința populației că în data de 27.11.2020 au fost încheiate lucrările la rețeaua WIFI din Municipiul Gherla.

Începând din seara zilei de 27.11.2020 locuitorii orașului beneficiază de acces gratuit la rețeaua WiFi4EU nou instalată.


În vederea conectării se vor parcurge următorii pași:
-    Se accesează rețeaua WiFi4EU;
-    Accesul la rețea se va putea face după ce utilizatorul își va da acordul în portalul captiv ce apare pe ecranul dispozitivului (telefon / tabletă / laptop, etc.), conform reglementărilor inițiativei WiFi4EU.


Inițiativa WiFi4EU, conform Acordului de grant INEA/CEF/WIFI4EU/2-2019/006094-040534, semnat între Municipiul Gherla  și Comisia Europeană prin Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA), promovează accesul gratuit la Wi-Fi în spații publice precum parcurile, piețele și clădirile publice, bibliotecile, centrele de sănătate și muzeele, peste tot în UE.


Astfel principalele zone/puncte în care rețeaua WiFi4EU poate fi accesată sunt:
-    Liceul Teoretic Ana Ipătescu;
-    Liceul Teoretic Petru Maior;
-    Liceul Teoretic Kemény Zsigmond;
-    Liceul Tehnologic;
-    Primăria Municipiului Gherla;
-    Piața centrală / Mica – Spitalul de Pediatrie;
-    Gară;
-    Autogară.


Primăria Municipiului Gherla, prin acțiunile întreprinse, dorește și face eforturi pentru a diversifica serviciile oferite locuitorilor gherleni în vederea dezvoltării orașului nostru spre un oraș SMART.

Înapoi la știri și anunțuri