Proiect de hotarare supus dezbaterii publice - PUD Terenuri de tenis

APROBAT

PRIMAR

MARIUS CĂLIN SABO

 

ANUNŢ IMPORTANT

 

Potrivit Regulamentului local referitor la implicarea publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism şi amenajare a teritoriului, aprobat prin H.C.L. nr. 24/31.03.2011, Primăria Municipiului Gherla aduce la cunoştinţă publică că intenţionează să elaboreze un „Plan de Urbanism de Detaliu” pentru “REABILITARE TERENURI DE TENIS, AMPLASARE VESTIAR DEMONTABIL ȘI TRIBUNĂ CU 70 DE SCAUNE (DEMONTABILE)”, în Parcul Mare din Gherla.

Investiția se referă la reabilitarea terenurile de tenis existente în parc, precum și la amplasarea unei gradene demontabile în suprafață de aprox. 21 mp și a unui vestiar demontabil în suprafață de aprox. 30 mp.

Solicităm publicului interesat ca până la data de 09.05.2016, să trimită în scris observaţiile sau sugestiile privind intenţia şi propunerile documentaţiei de urbanism „Plan de Urbanism de Detaliu” referitor la ”Reabilitare terenuri de tenis, amplasare vestiar demontabil și tribună cu 70 de scaune (demontabile)”, iniţiată de Primăria Municipiului Gherla.

Observaţiile sau sugestiile, în scris, se vor depune la sediul Primăriei Municipiului Gherla, cam. 28, Secretariat.

 

Data

22.04.2016

Vezi dezbaterea in format PDFÎnapoi la dezbateri publice

Arhiva dezbateri publice

Înapoi