23 martie

Informare COVID – 19 – Grupul de Comunicare Strategică – Instituirea măsurilor necesare limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 la nivelul UNITĂȚILOR SANITARE PUBLICE ȘI PRIVATE

Informare COVID - 19 

Grupul de Comunicare Strategică

Instituirea măsurilor necesare limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2 la ședință

unităților sanitare publice și private

Postat în: 23 martie 2020

Astăzi, 23 martie, a fost emis un ordin comandantului acțiunii, avizul ministrelor de afaceri interne, Ion Marcel Vela, pentru instituirea măsurilor necesare limitării răspunderii informațiilor cu virusul SARS-COV-2 (nou coronavirus), stabilirea unităților sanitare și private.

Astfel, începând cu mâna, 24 martie, pentru o perioadă de 14 zile, se suspendă internările pentru intervenții chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, îngrijirea noastră pentru a putea fi reprogramate.

De asemenea, se suspendă consultarea programelor și programării, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private.

În termen de 48 de minereuri, de la introducerea în vigoare a unui ordin, este externă pentru asigurarea informațiilor despre urgență și îngrijirea necesară pentru a acorda acordarea îngrijirilor medicale în spital.

Potul spitalelor de conducere decide să reorganizeze programul și să rămână permanent personal, să introducă activități medicale în regim de securitate și să facă, fără a afecta salarizării personale.

Grupul de Comunicare Strategică

Înapoi la știri și anunțuri