16 martie

Drept la replică

 

Primăria Municipiului Gherla, își exprimă regretul, față de locuitorii urbei noastre, pentru jignirile aduse orașului nostru, prin folosirea cuvintelor: - Gherla, „orașul penisurilor”, în titlul unui articol, al unuia din site-urile locale de știri.

 În vederea unei informări corecte a cetățenilor Municipiului Gherla, Primăria dorește să facă câteva precizări cu privire la articolul de presă, pentru care nu s-a solicitat în prealabil punctul de vedere al reprezentanților Primăriei municipiului Gherla cu privire la situația descrisă.

1. Primăria Municipiului Gherla, a oferit de nenumărate ori posibilitatea reprezentanților site-ului în cauză, de a se informa corect și de a informa corect cetățenii, dar în schimb aceștia au adus jigniri instituției și în ultimul articol chiar și locuitorilor orasului. Pe această cale Primăria Municipiului Gherla își rezervă dreptul, în măsura în care aceste jigniri continuă, să acționeze în judecată site-ul în cauză.

2. Primăria a înaintat o sesizare către Stația CFR Gherla cu privire la situația podului pietonal peste calea ferată în Octombrie 2017 și a solicitat comunicarea măsurilor pe care CFR le va lua cu privire la reparația podului, însă nu a primit nici un răspuns până la acest moment. Primăria municipiului Gherla nu poate acționa asupra obiectivelor administrate de către Stația CFR Gherla, căreia îi revine obligația de a semnala organelor competente actele de vandalism effectuate asupra imobilelor  si obiectivelor din proprietatea lor.

Totodată, Primăria Municipiului Gherla, iî sfătuiește pe toți cetățenii orașului să acceseze pagina de internet www.gherla.ro, de unde pot afla informații corecte cu privire la obiectivele și proiectele care privesc comunitatea noastră.

Primăria Municipiului Gherla îi asigură pe toți locuitorii orașului Gherla, că depune eforturi susținute cu privire la toate aspectele semnalate de către cetățeni în vederea asigurării unui oraș curat, modern și sigur.

Înapoi la știri și anunțuri